SAMOSTAN I CRKVA

SAMOSTANSKO PODR.

  ANKETA

  Ocijenite novi izgled naše stranice…

  Posjetitelji

  free counters

PRIMANJE U FRAMU U SUHOM POLJU


HOmuUU nedjelju, 21. travnja, nas 20 framaša uputilo se zajedno s našim duhovnim asistentom fra Mariom Jelić na Kupres, u župu Uznesenja BDM Suho Polje, kako bi dali podršku i bili svjedoci posebnom danu za 12-ero mladih. Naime, tog je dana 12 mladih pod geslom DA, GOSPODINE STOJIMO PRED TOBOM ZAJEDNO  reklo svoje prvo EVO ME i započelo put poziva u bratsvu franjevačke mladeži. Po našem dolasku na Kupres dočekali su nas framaši sa svojim duhovnim asistentom fra Markom Jukićem a uskoro su pristigli i drugi gosti. Zajedno smo se uputili na svetu misu, koju je predvodio fra Danijel Rajić, duhovni asistent FRAME Bosne Srebrene. Nakon svete mise uslijedilo je druženje uz zakusku koju su nam spremili domaćini. 

1

Na povratku u Jajce posjetili smo i Bugojno. Tamo su nas dočekali župni vikar fra Nikica Tomas i bugojanski framaši. Obišli smo njihovu crkvu, čuli zanimljivu priču o njenoj gradnji. Nakon obilaska crkve družili smo se s bugojanskim framašima a zatim se uputili svojim kućama.
Ovaj dan će nam svima ostati u lijepom sjećanju, framašima i župljanima Suhog Polja kao povijesni dan jer su postali punopravni članovi FRAME, a nama zbog novih poznanstava i korisno provedenog vremena.

Ivana Čavka

  Naslovnica 59

  Naslovnica 59

  Svjetlo riječi

  svjetlorijeci

  Bosna srebrena

  bosnasrebrena

  Biskupija Banjaluka

  biskupija-banjaluka

  katolicki tjednik

  katolicki tjednik

  Login